Uz kupovinu stolice iskoristi -10% popusta na podizni stol. Nazovite +385 99 545 9640

Uz kupovinu stolice iskoristi -10% popusta na podizni stol. Nazovite +385 99 545 9640

Salon je zatvoren 13.06 i 14.06

Postani regijski zastopnik za ergonomske stole

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

V soboto 1.2. bomo v dopoldanskem času na Obrtni zbornici Vič, Tržaška cesta 207 Ljubljana, predstavili možnost sodelovanja pri prodaji ergonomskih stolov Ergovision. K sodelovanju smo povabili Dr. Dejana Kernca, specialista za področje bolečin v hrbtenici in idejnega vodjo programa Re.aktiv. Predstavili vam bomo delovanje hrbtenice, težave ki lahko nastanejo pri dolgo urnem sedenju ter vam pokazali glavne značilnosti, ki naj bi jih imel dober ergonomski stol. Kratko 45 minutno predavanje bomo zaključili s prikazom finančnega zaslužka in načinom trženja stolov Ergovision.

PROGRAM

  • HRBTENICA IN POMEN STABILIZACIJSKIH MIŠIC HRBTA
  • BOLEČINE V HRBTENICI IN KRIŽU
  • PRAVILNO SEDENJE ZA RAČUNALNIKOM
  • ALI JE INVESTICIJA V DOBER ERGONOMSKI STOL SMISELNA
  • TRŽENJE IN PRODAJA ERGONOMSKIH STOLOV ERGOVISON

KOMU JE PREDSTAVITEV NAMENJENA

  • Vsem podjetjem, ki bi v svoj prodajni program uvrstili tudi prodajo ergonomskih stolov (prodajalci pisarniškega materiala, arhitektom in načrtovalcem notranjega interierija, prodajalcem računalniške opreme,…..)
  • Wellness specialistom, trenerjem programov za razgibavanje kot so joga in pilates, specialistom za področje hrbtenice,…..
  • Zastopnikom, prodajalcem na terenu, ostalim posameznikom, ki imajo lastno poslovno dejavnost in so se pripravljeni dodatno angažirati pri prodaji. Stranke ni treba iskati temveč jih zagotovimo pri Ergovisnu.

Poslovno sodelovanje želimo  skleniti z omejenim številom partnerjev za določeno prodajno območje.

PRIJAVNICA

Rok prijave je do 30.1.2020.

[Form id=”8″]

WBC d.o.o. je podjetje prisotno slovenskem na trgu že od leta 2003. Naš sedemnajstletni razvoj nam je prinesel vrsto izkušenj na področju spletne trgovine, komuniciranja prek spleta in družbenih omrežij. Z vse hitrejšim razvojem spletne prodaje ter spletnega oglaševanja smo znali slediti trendom saj smo se zavedali, da vse več kupcev išče prvo informacijo pred nakupom določenega proizvoda prav na spletu. Svoj prodajni program smo leta 2018 razširili na področje ergonomskih pisarniških stolov. Ustvarili smo lastno blagovno znamko pisarniških stolov ERGOVISION z enim in edinim ciljem, zadovoljiti želje in potrebe uporabnikov po udobnem in zdravem sedenju.

Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 040/196-075 ali e-pošti info@hr.ergovision-office.com.

Prijavi se na e-novice

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit